November 20-án elstartol az App!2012 konferencia

Kütyü Magazin - 2012. november 16.

2012. november 20-án, Budapesten a MOM Kulturális Központban kerül megrendezésre a HWSW App! rendezvénysorozatának zászlóshajója, az App!2012 mobilalkalmazás-fejlesztés és NFC konferencia.

Jövő héten kedden, reggel 9 órakor veszi kezdetét a HWSW által szervezett App!2012 konferencia, melyen három szekcióban 45 előadás fog elhangzani. Amíg tavaly az alkalmazásfejlesztés folyamata adta a rendezvény ívét, az első tervezési lépésektől a terjesztésig, addig most közelebbre zoomolnak az előadások és jövőálló, de már másnap használható tudással gazdagodhatunk általuk.

Az App!2012 idén kiegészül egy önálló szekcióval, amely az NFC (Near Field Communication) technológia köré épül fel. A szokványos pozitív jóslatok kevergetése helyett az elhangzó előadások kontextusba helyezik az érintésnélküli kommunikáció fogalmát a mobilfizetés, a marketingkommunikáció és a konzumer elektronika dimenzióiban. Az NFC nem egy világmegváltó technológiaként került szóba, hanem egy eszközként, ami az eddig kényelmetlenül bonyolult interakciókat egyszerűvé, a felhasználók számára is kezelhetővé teszi. A programból várhatóan kiderül az is, hogy mindez mikor és hogyan történik majd meg Magyarországon is.

A rendezvényen számos izgalmas kütyü társaságában megtekinthetőek lesznek a Windows 8 és Windows Phone 8 operációs rendszert futtató készülékek is. Az Windows Phone 8 platform köré épülő készülékek egyébként az App! konferencián mutatkoznak be először a hazai alkalmazás-fejlesztői közönség előtt.

A tavaly teltházas App! idei fordulójában is otthon érzi majd magát minden fejlesztő, UX- és UI-szakértő, PM és cégvezető, az ügynökségi és a vállalati megrendelői oldalt képviselők és a saját startupban gondolkodó ötletemberek is.

További információkat a HWSW odlalán találsz a rendezvényről.

 

 

Vissza