Még több fotó a HTC Deluxe-ról

Farkas Norman - 2012. november 23.

Újabb fotókon pózol a tajvani gyártó nemzetközi piacra szánt, Full HD érintőképernyővel szerelt csúcsmobilja. A HTC Deluxe a várakozások szerint december 6-án mutatkozik be a nagyközönségnek.

Már hírt adtunk arról, hogy a Japánban bemutatott HTC J Butterfly és az amerikai Verizon Wireless szolgáltató által forgalmazott DROID DNA mellett egy nemzetközi piacra szánt, Full HD kijelzős HTC mobil érkezésére is számítani lehet, mely a HTC Deluxe nevet viseli.  A korábban HTC DLX néven ismertté vált jövevényről ugyan már láthattunk néhány fotót, de nagy örömünkre most újabb képek érkeztek róla, így még közelebbről megismerhetjük a hivatalos leleplezés előtt. A fehér, barna és fekete színben piacra kerülő készülékről már messziről látszik, hogy a tajvani gyártó műhelyében készült, hiszen a dizájnja mellett a hátlapján virító Beats Audio logó is erősen utal erre.

A HTC Deluxe az eddigi információk szerint 1920 x 1080 képpint megjelenítésére alkalmas érintőképernyővel és négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzorral rendelkezik, s elképzelhető, hogy az LTE támogatást sem hagyták ki belőle.

A friss hírek szerint december 6-án kerül sor a készülék hivatalos bemutatójára, de persze ez nem jelenti azt, hogy rögtön landolni is fog a piacon, ezért ne lepődjünk meg, ha reggel nem találunk egy példányt az ablakba kitett csizmánkban.:)

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza