Mit pletykálnak a második generációs Surface modellekről?

Farkas Norman - 2012. december 4.

A friss pletykák szerint a második generációs Surface Pro nagyobb, a Surface RT pedig kisebb lesz elődjénél, ráadásul egy Surface Book névre keresztelt, 14,6 hüvelykes óriástablettel is készül a Microsoft.

Bár a Microsoft Windows RT rendszer köré épülő Surface táblagépe csak nemrégiben landolt a piacon, a Windows 8 alapú Surface Pro pedig még hetekig várat magára, a kiszivárgott információk szerint elméletben már megszületett mindkét készülék második generációja, sőt egy harmadik modellre is számítani lehet a jövő év folyamán.

Ha a pletykák igaznak bizonyulnak, akkor a 2013-ban érkező Surface RT-ben egy Qualcomm processzor teljesít majd szolgálatot (a jelenlegiben NVIDIA CPU pörög) és kijelzőjének képátlója 10,6 hüvelykesről 8,6 hüvelykesre csökken.

Az Intel Core i5 processzorral és 10,6 colos képernyővel szerelt Surface Pro második kiadása várhatóan 2013 vége felé érkezik és 11,6 colos érintőképernyő, valamint AMD Temash CPU, illetve GPU dolgozik majd benne.

A szoftveróriás egy igazi technológiai újdonsággal is készül a jövő évre, ami nem más, mint az Intel Haswell processzorral meghajtott és 14,6 hüvelykes megjelenítővel felvértezett Surface Book.

Még igen sok idő van hátra 2013 végéig, ezért nem célszerű készpénznek venni a mendemondák tartalmát, hiszen rengeteg dolog változhat.

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza