Android 5.0 - Key Lime Pie néven

Farkas Norman - 2012. december 4.

A Google egyik munkatársa készített egy karikatúrát az Android rendszer fejlődéstörténetéről. A rajz egyértelműen arra utal, hogy a rendszer következő, 5.0-s verziója a citromtorta, azaz a Key Lime Pie nevet kapja.

Már egy ideje rebesgetik, hogy az Android mobil operációs rendszer 4.2 Jelly Beant követő, 5.0-s verziója a Key Lime Pie (citromtorta) nevet kapja, ám eddig nem igazán volt kézzel fogható bizonyíték erre vonatkozóan.

Most viszont változott a helyzet, ugyanis Manu Cornet, a keresőóriás egyik dolgozója készített egy karikatúrát az Android fejlődéstörténetéről, amely egyértelműen azt jelzi, hogy a korábbi pletykák igazak, tehát a 2013 májusában megrendezésre kerülő Google I/O alkalmával a rendszer 5.0 Key Lime Pie névre hallgató verziója kerül leleplezésre.

Az elsőként a Nexus modelleken megjelenő Key Lime Pie funkcióiról egyelőre nincsenek információk, de szinte biztosra vehetjük, hogy tartalmaz majd sebesség- és kényelembeli újításokat, illetve a hangalapú szolgáltatások tekintetében is előrelépéssel kecsegtet.

 

 

 

 

[Forrás: Google+]

Vissza