Etesd kedvencedet a mobilodról! - Pintofeed

Farkas Norman - 2012. december 7.

A túlságosan elfoglalt gazdiknak nagyon jól jöhet a Pintofeed etetőgép, amely lehetővé teszi, hogy otthonhagyott kedvencünket bármikor megetethessük a távolból - mobiltelefonunk segítségével.

A túl sokat utazó, vagy az életük nagy részét az otthonuktól távol töltő embereknek nem túl célszerű házi kedvencet tartaniuk, ám ha mégis így alakul, akkor mindenképp gondoskodniuk kell az állatról, s annak szükségleteiről. Itt jön be a képbe a Pintofeed, melynek "személyében" kiváló segédeszközre lelhetnek.

A Pintofeed ugyanis egy automata etető, mely WiFi kapcsolaton keresztül képes kapcsolódni az internetre, így okostelefonunkról parancsokat küldhetünk neki, ergo távolról adhatunk enni a kedvencünknek. Ez nem minden, a kütyü egy algoritmus révén meg tudja tanulni, hogy az állat mikor mennyit eszik, így képes felállítani egy étrendet, melynek megfelelően enni ad neki. A szuperelfoglalt gazdira tehát már csak a séta és a játék - no meg persze a Pintofeed utántöltése marad. Ha a gazdi nem csak elfoglalt, hanem hajlamos az aggodalomra is, akkor jó hírünk van: a Pintofeed képes minden etetésről SMS, Facebook és Twitter értesítést küldeni.

Van még kérdésed a Pintofeedről? Nos, a készülék egyelőre csak egy IndieGoGo projekt képében létezik, így a te segítségedre is szükség lehet ahhoz, hogy piacra kerülhessen.

Vissza