Tartsd szemmel a kedvenced! – Tagg Pet Tracker [Videó]

Kütyü Magazin - 2012. február 24.

A Tagg Pet Tracker egy GPS alapú kütyü, mely segít a gazdiknak kedvenceik távoli ellenőrzésében. A Tagg az elkóborolt állatok keresésénél is jól jöhet, de úgy fejlesztették ki, hogy elsősorban a baj megelőzését segítse.

Kedvenceink olykor bizony szeretnek lelépni és sokszor nehéz a nyomukra bukkanni. Miért ne használnánk ki a GPS nyomkövető által nyújtott szolgáltatásokat, hogy biztos helyen tudjuk szeretett állatunkat?

A Tagg Pet Tracker egy könnyű, nyakörvre rögzíthető, GPS vevőt tartalmazó eszköz, melynek pozícióját számítógépről és okostelefonról is nyomon tudjuk követni. A készülék egy beépített akkumulátorral rendelkezik, melyet elég havonta egyszer tölteni – ezt a hozzá kapott dokkoló segítségével tehetjük meg. A Tagg e-mailben értesít a telep merüléséről.

Nem csak követhetjük kedvencük pozícióját, hanem beállíthatunk egy úgynevezett Tagg Zone területet is. Ha ezt a területet elhagyja az állatunk, akkor azonnal figyelmeztetést kapunk SMS és e-mail formájában.

A hasznos szerkezet 99,95 dollárba kerül, és a kezdőcsomag mellé egyhavi szolgáltatást kapunk ajándékba. A 30 nap letelte után havi 7,95 dollárért követhetjük kedvencünket.

További információ a Tagg oldalán található a termékről és a szolgáltatásról.

null
Kulcsszavak: kütyü, GPS
Vissza