Újabb versenyző a Full HD kijelzős mobilok körében: Panasonic P-02E

Farkas Norman - 2012. december 17.

Ugyan a Panasonic ismét visszavonult az európai mobilpiacról, anyaországában továbbra is képviselni fogja magát néhány izgalmas ajánlattal, melyek egyike - a kiszivárgott információk szerint - egy Full HD megjelenítővel szerelt, felső kategóriás okostelefon lesz.

A Panasonic sajnos nem ért el túl nagy sikereket az európai piacon a lenyűgöző megjelenésű, ám felszereltség szempontjából itt-ott hiányos Eluga mobillal, ezért nemrég bejelentette, hogy ismét elbúcsúzik kontinensünktől, s a továbbiakban elsősorban anyaországa, azaz Japán számára gyárt okostelefonokat.

A napokban kiszivárgott információk szerint a vállalat több izgalmas készülékkel is elő szeretne rukkolni a közeljövőben, melyek egyike a Full HD, azaz 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyővel felvértezett P-02E, melyen az Android 4.1.2 operációs rendszer teljesít szolgálatot.

Egyelőre rejtély, hogy a HTC Butterfly súlycsoportjában induló Panasonic mobil mikor, s milyen árcédulával jelenik meg, de - ahogy a fentiekből is kiderült - biztosra vehetjük, hogy Európában nem kerül majd forgalomba.

Panasonic Eluga

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza