5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel érkezhet az LG Optimus G2

Farkas Norman - 2012. december 11.

A friss pletykák szerint egy 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080 képpont megjelenítésére alkalmas megjelenítő kerül majd az LG következő csúcsmodelljébe. Az Optimus G2 így nem csak az okostelefon-tablet hibridek, hanem a Full HD kijelzős mobilok piacán is képviselni fogja a gyártót.

Nem lenne meglepő, hogy az Optimus G-hez hasonlóan annak utódja, az Optimus G2 is az abszolút felső kategóriás készülékek táborát gazdagítaná. Már szárnyra is keltek a pletykák a jövevénnyel kapcsolatban, melyek szerint egy 5,5 hüvelykes Full HD (1920 x 1080 pixel) érintőképernyővel és egy 2GHz-es, négymagos processzorral felvértezett okostelefon-tablet hibridet köszönthetünk majd "személyében".

A mendemondák 2013 elejére jósolják a készülék hivatalos bemutatóját, ám ez némileg ellentmond annak az információnak, amely szerint az Android 5.0 Key Lime Pie teljesít majd rajta szolgálatot, hiszen a rendszer e verziójáról várhatóan csak a május 15-én kezdődő Google I/O fejlesztői csúcstalálkozó során hullik majd le a lepel.

LG Optimus G

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza