Mégsem fém köntösben érkezik a HTC M7?

Kütyü Magazin - 2013. január 7.

A friss pletykák szerint a HTC hamarosan bemutatkozó csúcsmodellje nem unibody alumínium házban érkezik, ráadásul kijelzőbe integrált vezérlőgombokkal sem büszkélkedhet.

Az Unwired View "belsős" forrásai több eddigi hírre is rácáfoltak a HTC M7-tel kapcsolatban. Míg a korábbi információk arról szóltak, hogy a csúcsmodell unibody, azaz egy tömbből kifaragott alumínium burkolattal és kijelzőbe integrált Android vezérlőgombokkal érkezik, addig az oldal arról számolt be, hogy a telefon burkolata ugyanabból az anyagból készül, mint a Droid DNA köntöse, kijelzője alatt pedig igenis lesznek kapacitív érintőgombok. Ami a készülék hardveres felszereltségét illeti, a korábban kiszivárgott adatokat megerősítették az oldal forrásai, tehát szinte biztosra vehetjük, hogy 4,7 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású (Full HD) megjelenítő, négymagos processzor és 32GB belső tárhely kerül a gépezetbe.

 

 

Az Unwired View néhány új infót is közölt a tajvaniak nagyágyújáról. Az M7 prototípusainak fedélzetén az Android 4.1.2 Jelly Bean operációs rendszer és a Sense 5.0 kezelőfelület teljesít szolgálatot. Elképzelhető, hogy a készülék piaci premierjéig elkészül az Android 4.2 Jelly Bean frissítés, s majd azzal kerül az üzletek polcaira. A vadonatúj Sense 5.0 UI az elődöknél "könnyebb" lett, azaz csökkent az energia- és helyszükséglete, megjelenését pedig egyszerű és letisztult elemek jellemzik.

Jelenleg mindössze ennyit lehet tudni az első negyedévben piacra kerülő HTC M7-ről. Bizonyára sok rajongó csalódott az alumínium burkolat és a megjelenítőbe integrált vezérlőgombok miatt, de szerintünk még így is igen ütős lehet a készülék, főként a 468 ppi pixelsűrűségű képernyője miatt lehet népszerű.

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza