Elérhető a Portico frissítés a Lumia 820 és Lumia 920 modellekre

Farkas Norman - 2013. január 18.

Tegnap óta elérhető a PR1.1 Portico update, mely új funkciók garmadáját és hibajavítások egész sorát hozza el a Nokia Windows Phone 8 alapú okostelefonjaira.

Az Egyesült Államokban indult útjára decemberben a Nokia Lumia 820 és Lumia 920 mobilokra szánt PR1.1 Portico frissítés, mely régióktól és szolgáltatóktól függően várhatóan március közepéig a világ minden pontján megérkezik az érintett készülékekre.

Az élő WiFi internetkapcsolat mellett mintegy 30 perc alatt feltelepíthető frissítés új funkciókat és hibajavításokat is tartogat a Windows Phone 8 alapú Lumia mobilok számára. Előbbiek közé tartozik a hatékonyabb akkumulátor, illetve energiahasználat, az Internet Explorer böngésző adatforgalom-barát fejlesztései, a  Bluetooth és WiFi kapcsolatok stabilizálása, valamint a feltuningolt üzenetkezelés (pl.: több címzett kijelölése egyszerre, szerkeszthetjük a továbbítandó üzenetet, üzenettel válaszolhatunk a hívó félnek, ha épp nem alkalmas stb.). Ahogy fent említettük, az update több fontos hibajavítást is tartalmaz, megszünteti például azt a súlyos problémát, mely miatt a készülékek elvesztették a hálózatot a képernyőzár bekapcsolásakor.

 

 

 

 

[Forrás: Windows Phone]

Vissza