Új színben tündököl a HTC 8X?

Czipperer Dia - 2013. február 13.

Egy Twitter fotó arról árulkodik, hogy a HTC új színnel rukkol elő a 8X-es modellnél. Úgy tűnik, a készülék sikeres, hiszen a vállalat több színnel is kísérletezett az elmúlt időszakban. A változatos színskálába most talán a fehér is bekerül.

A HTC 8X változatos színpalettájának bővítésére utalhat egy Twitter fotó, amelyet a HTC posztolt ki egy idézettel, ami magyarul valahogy így hangzik: Néha csak az kell, hogy teljesen kikapcsolj. Hagyd, hogy segítsünk!

Egyesek szerint a Mobile World Congress-szen leplezik le a fehér verziót, amely február 25. és 28. között lesz Barcelonában. A kérdés, hogy valóban egy 8X van a képen? A vaku elhelyezését és a lekerekített sarkokat nézve úgy tűnik, igen. De kicsit érthetetlennek tűnik, miért a szürke verzióval rukkoltak elő hamarabb. Vagy említhetném a többi színt is, a fekete, piros, sárga, kék változatokat.

Az is lehet, hogy egy teljesen új készüléket látunk a képen. Bármi lehetséges, hiszen a Twitter poszt nem ad rá egyértelmű választ. Kíváncsian várjuk, bővül-e a paletta, vagy valamilyen meglepetést rejteget a titokzatos poszt.

Forrás: Wpcentral.com, Geeky-Gadgets.com
 

Kulcsszavak: mobil, HTC, 8X
Vissza