Fotókon a HTC M4

Farkas Norman - 2013. február 8.

Napvilágra került néhány fotó a tajvani gyártó középkategóriába szánt újdonságáról. A HTC M4 nem lesz csúnya, de igazából semmi átütő erejű változás nem fedezhető fel a külső megjelenésében.

Nemrég számoltunk be arról, hogy a HTC egy középkategóriás és egy belépőszintű okostelefonnal is elő szeretne rukkolni az abszolút csúcskategóriát képviselő M7 mellett. A trió legkisebb tagjának ígérkező G2-ről még nem érkeztek új infók, de az M4 névre keresztelt középső modellről megjelent néhány fotó, melyeket a Pocket Droid lelkes munkatársainak köszönhetünk.

Ahogy a képeken is látszik, az M4 külső megjelenését a tipikus HTC-s dizájnelemek uralják a színektől az androidos vezérlőgombokon keresztül a hangszóró lyukacskáin át egészen a kamerát körülölelő keretig.

 

HTC M4

 

Ami az M4 felszereltségét illeti, az eddigi információk alapján 4,3 hüvelykes HD érintőképernyővel, 1,2GHz-es processzorral, 1GB RAM-mal, 5 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi- és 2 megapixeles előlapi kamerával, valamint Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerrel rendelkezik.

Érdekesség, hogy a friss hírek szerint egy Kínába szánt kiadás is készül a telefonból, mely HTC 603e típusszámmal kerül forgalomba. A várhatóan két SIM foglalattal érkező 603e felszereltsége csak minimálisan tér el az Európában megjelenő M4-étől: működéséért egy 1,15GHz-es,kétmagos processzor felel, 4,3 colos megjelenítője pedig HD helyett WVGA (800 x 480 pixel) felbontású.

 

HTC 603e

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza