HTC One – 154 ezer forinttól?

Farkas Norman - 2013. február 20.

A tajvani gyártó csak tegnap délután mutatta be idei csúcsmodelljét, de az máris bekerült több brit kereskedő kínálatába, mint előrendelhető modell. Jó hír, hogy az Expansys, a Clove és a Phones 4U is feltüntette a készülék várható árát.

A tegnap délután igencsak izgalmas volt a szaksajtó és a rajongók számára, hiszen a  tajvani gyártó hivatalosan bemutatta idei csúcsmobilját, a négymagos Snapdragon 600 processzorral, 4,7 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású (Full HD) kijelzővel és "ultrapixel" kamerával felvértezett One-t, melyen több szoftveres újdonság is debütált.

Milliók örömére nem kellett hosszú napokat várni arra, hogy kiderüljön, mikor landol a piacon az újdonság, sőt várható ára sem rejtély többé.

A Clove, a Phones 4U és az Expansys máris felvette az előrendelhető modelljei közé a One-t. Mindhárom kereskedő március 15-re ígéri a lefoglalt készülékek szállítását, áraik azonban kisebb-nagyobb mértékben eltérnek. A Clove adóval együtt 510 angol fontot (kb. 170 ezer forint) kér egy hálózatfüggetlen, fekete vagy egy fehér színű HTC One-ért, az Expansys-nál pedig 519,99 angol fontba (cirka 174 ezer forint) kerül egy példány. A nagyágyúra pályázó felhasználók a Phones 4U-val járnak a legjobban, ahol adóval együtt 459,95 angol fontot (kb. 154 ezer forint) kell kicsengetni a készülékért.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Kulcsszavak: HTC M7, ár, HTC One
Vissza