Windows Phone 8 GDR2 rendszerrel érkezhet a HTC Tiara

Farkas Norman - 2013. február 27.

A friss hírek szerint a HTC legközelebb bemutatkozó Windows Phone rendszerű okostelefonja már a WP8 második jelentős frissítésével a fedélzetén jelenik majd meg.

A legújabb pletykák szerint a HTC már javában dolgozik a következő Windows Phone 8 rendszerű mobilján, melynek a Tiara néven fejleszt.

A készülék várhatóan a platform második jelentős frissítésével a fedélzetén jelenik majd meg, mely Windows Phone 8 GDR2 néven vált ismertté. A friss rendszer persze nem jelenti azt, hogy a Tiara a csúcsmodellek között fog versenyezni, sőt kiszivárgott részleges specifikációja szerint egyértelmű, hogy a középmezőnyben próbál majd szerencsét.

Az androidos HTC One SV WP8-alapú testvérének tekinthető jövevényt 1,2GHz-es Snapdragon processzorral, 1GB RAM-mal, 8GB belső tárhellyel, 4,3 hüvelykes, 800 x 480 pixel felbontású Super LCD 2 megjelenítővel, 8 megapixeles fő- és 1,6 megapixeles előlapi kamerával, valamint 1800mAh kapacitású akkumulátorral vértezték fel.

A Tiara piaci premierjének időpontját és várható árát még homály fedi, de a mendemondák szerint május környékén számíthatunk a megjelenésére.

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza