Tavasszal érkezik hazánkba a Galaxy Camera WiFi, a Galaxy Young és a Galaxy Fame

Kütyü Magazin - 2013. február 28.

A Samsung két belépőszintű okostelefonja, a Galaxy Young és a Galaxy Fame, valamint a Galaxy Camera WiFi only verziója március, illetve április folyamán érkeznek meg a magyar üzletek polcaira.

Márciusban Magyarországra is megérkezik a Samsung GALAXY Fame, áprilisban pedig követi a Samsung GALAXY Young. A GALAXY Young készüléket a fiatalabb generáció azon tagjai számára tervezték, akik szeretnének stílusos okostelefonnal rendelkezni, a GALAXY Fame pedig a magas teljesítményt ötvözi a legfontosabb funkciókkal és szolgáltatásokkal. Mindkét újdúnság fehér és kék színekben lesz kapható.

A GALAXY Young és Fame okostelefonokat Android 4.1-es operációs rendszerrel (Jelly Bean), 1 GHz-s processzorral, 4 GB belső tárhellyel, 1300mAh kapacitású akkumulátorral szerelték fel, ráadásul mindkét készülék NFC-kompatibilis is. Előretelepítve megtalálható rajtuk a Samsung Game Hub Lite, amely egyszerű hozzáférést tesz lehetővé a készülékre optimalizált legjobb játékokhoz.

 

Galaxy Fame

 

A Samsung eszközkezelő szoftverével, az S Clouddal biztonságosan és egyszerűen szinkronizálhatók, menthetők és tárolhatók az adatok. A Samsung account hozzáadásával a felhasználó szinkronizálni tudja személyes adatait, például névjegyeit, naptárát, könyvjelzőit. A Dropbox fiók segítségével pedig mind a GALAXY Young, mind a GALAXY Fame képes szinkronizálni a felhasználó fotóit, videót a Dropbox felhő tárhelyével. A 2GB alaptárhely mellé a Samsung 2 évre biztosít további 48 GB-ot, így összesen 50GB felhő tárhely áll a felhasználók rendelkezésére – immár nem csupán a prémium kategóriás termékeknél.

A Motion UI-nak köszönhetően egyszerűen csak meg kell ráznunk a készüléket, ha frissíteni szeretnénk a widgeteket és egyéb tartalmakat, vagy beérkező hívás esetén a készülék fejjel lefele fordításával például lenémíthatjuk azt.

A készülékek specifikációit innen töltheted le (pdf formétumban, angol nyelven).

 

Galaxy Young

 

A Samsung GALAXY Camera (Wi-Fi) a GALAXY Camera sorozat legújabb tagja, amely az eredeti GALAXY Camerához hasonlóan a legkorszerűbb fényképezési technológiákat kombinálja az Android 4.1 (Jelly Bean) operációs rendszerrel és a kétsávos Wi-Fi-vel, jelentősen leegyszerűsítve a fényképek készítését, szerkesztését és megosztását.

Az újdonság a 3G/4G csatlakozás kivételével a GALAXY Camera minden tulajdonságával fel van vértezve, ugyanakkor elérhetőbb azon felhasználók számára, akiknek nincs szükségük az állandó internetes csatlakozásra. Mindazonáltal a Wi-Fi segítségével természetesen továbbra is megoszthatók a képek emailen, közösségi oldalakon vagy a Samsung ChatON-hoz hasonló azonnali üzenetküldő szolgáltatásokon keresztül, illetve biztonsági másolatként elmenthetők a felhőbe.

 

 

A készülék 21-szeres zoom tartományú objektívvel, 16MP-es BSI CMOS szenzorral és 19 beépített Smart Mode alfunkcióval érkezik, így a professzionális képek készítése semmilyen körülmények között sem okoz gondot. A felvételek megtekintéséhez és szerkesztéséhez egy hatalmas, 4,8 hüvelykes (121,2 mm) képátlójú HD Super Clear Touch kijelző áll rendelkezésre, a fotók és videók amerán történő szerkesztését pedig nagyban megkönnyítik az olyan előtelepített alkalmazások, mint a ‘Photo Wizard’ vagy a ‘Video Editor’. A négymagos processzor révén a villámgyors képfeldolgozás mellett a netes böngészés és az alkalmazások párhuzamos futtatása is problémamentes.

A fényképezőgép specifikációját innen töltheted le (pdf formátumban, angol nyelven).

 

Vissza