Pletykák egy új iPhone-ról

Czipperer Dia - 2013. március 1.

A híresztelések szerint az Apple jövőre egy 4,5 hüvelykes polikarbonát bevonatú iPhone modellel rukkolhat elő. Persze mindez egyelőre csak feltételezés.

Elindult a hírlánc: az Apple új iPhone-t fejleszt. Hogy igaz-e a hír vagy sem, az Apple titoktartásnak köszönhetően valószínűleg nem tudjuk meg, de a pletykák és spekulációk már elindultak. Már a névre is vannak tippek: "iPhone 5S".

A közelmúltban, egy Japánban készült jelentés (Makotakara) azt állítja, hogy egy új iPhone van a láthatáron, sőt odáig merészkedik, hogy pénztárcabarát, polikarbonát modellről beszél, amelynek borítása úgy néz ki, mint a MacBook Air-é. Sőt, még a kijelzőméretet is pontosítja (4,5 hüvelyk).

Állítólag az új készülék vastagabb lesz, mint az iPhone 5, de a szokásos funkciókat megtartja, mint például a képernyő alatti „home” gombot. A jelentés az árra is kitér, miszerint megegyezik majd az iPad mini fogyasztói árával (330 dollár). Ezzel szerintük az Apple olyan területekre is betörhet, ahol a költséghatékony ajánlatok dominálnak.

 
Forrás: Appleinsider.com
 
Kulcsszavak: Apple, iPhone, pletyka
Vissza