UltraPixel kamera kerülhet a jövőben érkező középkategóriás HTC mobilokba is

Farkas Norman - 2013. március 7.

A tajvani gyártó elárulta, hogy az UltraPixel kamera és a megújult Sense felület nem marad a prémium modellek privilégiuma, tehát a jövőben megjelenő középkategóriás HTC telefonokban is találkozhatunk a velük.

Jó hírünk van azok számára, akik szűkebb pénztárcával rendelkeznek, vagy nem vágynak borsos árú prémium mobilra, inkább a középkategóriában gondolkodnak. A HTC ugyanis megerősítette, hogy a jövőbeli középkategóriás modelljeiben is be fogja vetni a BlinkFeed nevű okosságot és a kiemelkedő minőségű fotók rögzítésére alkalmas UltraPixel kamerát, amit a One nevű csúcsmobilban ismerhettünk meg.

A tajvani gyártó ezzel a lépéssel tágabb felhasználói réteg számára teszi elérhetővé a gazdagabb felhasználói élményt biztosító funkciókat, s ennek révén jó eséllyel növelheti eladásait, azaz a mindenki jól járhat.

A HTC hasonló kaliberű, pozitív döntése, miszerint a korábbi modellekre is elérhetővé teszi a Sense 5 kezelőfelületet, szintén sok felhasználó számára jelent örömhírt. Természetesen ez a gyártó számára is kedvező hatással van, hiszen a megfelelő terméktámogatás jelentősen növelheti a népszerűségét.

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza