Az LG Optimus G reklámokkal trollkodik a Time Square-en

Farkas Norman - 2013. március 14.

A kisebbik dél-koreai gyártó részéről kissé pofátlan, de egyszerre zseniális marketing húzás, hogy a következő Galaxy modell bemutatója alkalmából Samsung reklámok garmadájával ékesített New York-i Time Squre-en elhelyezte néhány saját reklámját is, melyekben az Optimus G-re vonatkozóan használja a bűvös 4-es számot.

Magyar idő szerint ma éjfélkor ismerheti meg a nagyvilág a Samsung idei csúcsmodelljét, a Galaxy S IV-et. A várva várt készüléket egy nagyszabású esemény keretein belül mutatja be a gyártó a New York-i Time Squre-en, ahol már napok óta hatalmas felületeken elhelyezett reklámok hirdetik az új Galaxy közeledtét.

Az LG merész marketingesei gondoltak egyet, s elhelyeztek néhány igen figyelemfelkeltő, "LG Optimus G is here 4 you now" feliratú reklámot a Galaxy S IV-et hirdető óriáskijelzők közelében,  erőteljesen kiemelve a szövegben a 4-es számot. Az Optimus G egyébként nem rossz telefon, de sokkal menőbb lenne, ha már utódja, az Optimus G Pro is kapható lenne az Egyesült Államokban, s azzal villogna az LG.

Az kisebbik dél-koreai gyértó trollkodásának jelei a Samsung alant megtekinthető promo videójában is fel-felbukkannak.

 

 

 

[Forrás: Engadget]

 

 

Vissza