Kövesd Orbán Viktort a Napi Viktorral!

Czipperer Dia - 2013. április 4.

A Political Capital által fejlesztett alkalmazás, a Napi Viktor már letölthető az AppStore-ból. Ezzel az alkalmazással nyomon követhetjük Orbán Viktor politikai tevékenységét, a kapmány eseményeit.

A Napi Viktor applikációval mindig naprakészek lehetünk miniszterelnökünk tevékenységeit illetően: a legfontosabb nyilatkozatok, beszédek, rövid elemzések mellett életrajzi adatok és videók is megtalálhatók. Ha pedig bármilyen új tartalom érkezik, a telefonunk értesítést küld róla.

Az alkalmazás segítségével ezeket a tartalmakat meg is oszthatjuk másokkal, és a közösségi média modulnak köszönhetően kedvelhetjük, valamint kommentelhetjünk is az egyes posztokat. A miniszterelnök megszólalásait is lehet értékelni, valamint azt is lehet tesztelni egy folyamatosan frissülő kvíz segítségével, mennyire ismerjük a kormányfőt.

A fejlesztők ígérete szerint az alkalmazás néhány havonta új szolgáltatással bővül majd, valamint bővül a platformpaletta is: a jelenleg még csak iOS-en elérhető alkalmazás később Androidon is futtatható lesz.

A Political Capital több hasonló alkalmazást is fejleszt majd a jövőben a politika iránt érdeklődőknek azzal a céllal, hogy mindig, akár útközben is naprakész információkat kapjanak az aktuális történésekről.

A Napi Viktor iPhone 3GS és frisebb telefonokon fut, valamint iPod touch és iPad készülékeken is. iOS 5.0-ás vagy frissebb operációs rendszert igényel. Az applikáció nem ingyenes, 0,89 dollárért tölthető le az AppStore-ból.

Vissza