Huawei A199 – Izmos kétkártyás

Farkas Norman - 2013. április 23.

A Huawei anyaországában mutatta be négymagos processzorral és 5 hüvelykes HD kijelzővel szerelt, kétkártyás mobilját, mely a China Telecom kínálatát fogja erősíteni.

Leginkább a februárban kiszivárgott, ám azóta még be nem mutatott Ascend G710-re emlékeztet a Huawei nemrég lelepletett készüléke, az A199. A kétkártyás, CDMA és GSM hálózatok egyidejű kezelésére alkalamas mobil a China Telecom kínálatában fog megjelenni, ezt bizonyítja a hátlapján látható logó, illetve az a tény, hogy a China Telecom az egyetlen kínai szolgáltató, mely CDMA hálózattal rendelkezik.

A Huawei A199 egyébként kétkártyás okostelefon létére rendkívül erős hardvert tudhat magáénak; működéséért egy négymagos, 1,5GHz-es Huawei K3V2 processzor felel, amit 2GB RAM, 8GB belső tárhely, microSD kártyafoglalat, WiFi, Bluetooth és GPS modul, valamint 2150mAh kapacitású akkumulátor egészít ki. Az Emotion UI-val egyedivé varázsolt Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer köré épülő kütyü képalkotási képességeiről egy 1,3 megapixeles előlapi- és egy 8 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamera felel.

Szinte biztosra vehetjük, hogy az újdonság ebben a formában nem jut el a fejlett piacokra, de némi módosítással már könnyedén célba vehet más régiókat. Elképzelhető, hogy egy ilyen módosított verzió lesz a fent említett Ascend G710.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza