Élőfotókon pózol a Motorola X Phone?

Kütyü Magazin - 2013. május 3.

Az @evleaks jóvoltából néhány élőfotón csodálhatjuk meg a Motorola idei nagy dobását, az X Phone-t.

Már régóta a pletykák kereszttüzében áll a Google kezében lévő amerikai gyártó idei csúcsmodellje, mely X Phone néven vált ismertté. Korábban a készülék formaterve került nyilvánosságra, melyről kiderült, hogy nem igazán fedi a valóságot, most pedig az @evleaks szellőztetett meg néhány élőfotót, melyeken állítólag a szóban forgó masina pózol. Mivel az @evleaks idáig többnyire megbízható forrásnak bizonyult, a képeken minden bizonnyal egy létező okostelefon látható. A kérdés már csak az, hogy valóban az X Phone van-e rajtuk.

A lekerekített sarkokkal és kevlár hátlappal ellátott, egyébként ismeretlen hardveres felszereltséggel bíró jövevény nem tűnik annyira innovatívnak, amennyire azt korábban Eric Schmidt, a Google vezére felvázolta, igaz, az előlapját nem láthatjuk teljes egészében a ráhúzott fekete tok miatt, ezért a látványból nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket.

Akárhogy is legyen, várhatóan a május 15-én kezdődő Google I/O konferencián hivatalosan bemutatkozik a csúcsmobil, mely azután elsőként az AT&T szolgáltató kínálatában jelenhet meg a fotók tanúsága szerint.

 

 

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza