Panasonic Eluga P P-03E – Lubickolásra született

Farkas Norman - 2013. május 16.

A Panasonic bemutatta az Eluga P vízálló kiadását, mely akár félórányi lubickolástól sem riad vissza, feltéve, hogy maximum fél méteres mélységről van szó.

Az utóbbi időben egyre több vízálló okostelefon jelent meg a piacon, így nem meglepő, hogy a Panasonic is előrukkolt egy ilyen készülékkel. A japán gyártó elkészítette a felsőkategóriás Eluga P IP57 tanúsítvánnyal rendelkező kiadását, a P-03E-t, mely maximum fél méter mély vízben akár egy fél órás fürdőzést is képes gond nélkül túlélni. Érdekesség, hogy az Android 4.2 Jelly Bean rendszerű mobil egy, a Sony Xperia sola Floating Touch nevű technológiájához hasonló megoldásnak köszönhetően érintés nélkül is vezérelhető.

Ami a 123 x 62 x 7,8 milliméteres és 146 grammos csúcsmobil technikai felszereltségét illeti, egy 4,7 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású érintőképernyőt, 2600mAh kapacitású akkumulátort, négymagos, 1,7GHz-es Qualcomm Snapdragon 600 processzort, 2GB RAM-ot, 32GB belső tárhelyet, WiFi, Bluetooth, GPS és NFC modult, valamint infravörös portot tudhat magáénak. Az NTT docomo szolgáltató kínálatában debütáló újdonság képalkotási képességeiért egy 1,3 megapixeles előlapi és egy 13,4 megapixeles, LED villanóval segített hátlapi kamera felel.

 

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza