Samsung Galaxy S 4 – natúr Android Jelly Bean rendszerrel is

Farkas Norman - 2013. május 15.

A Google I/O konferencián mutatkozott be a Galaxy S 4 új kiadása, melynek fedélzetén a Nexus modellekhez hasonlóan a natúr Android rendszer teljesít szolgálatot. Az újdonság nyitott bootloaderrel kerül majd forgalomba.

A Google I/O konferencia első napja nem hozott magával egy ízig-vérig új modellnek minősülő okostelefont, de így sem lehetünk csalódottak, hiszen a Sasmung idei csúcsmodelljének Nexus-szerű kiadását ismerhettük meg.

A teljesen csupasz – TouchWiz és egyéb samsungos szoftverek nélküli – Android Jelly Bean rendszer köré épülő Galaxy S 4-ről van szó, mely 16GB tárhellyel, LTE hálózati támogatással, nyitott bootloaderrel (rendszerbetöltő rutin, melynek nyitottsága esetén szabadon módosítható a készülék szoftvere) és garantált szoftverfrissítésekkel vonzza magához a felhasználókat és a fejlesztőket.

A mobil június 26-án kerül fel a Google Play Store virtuális polcaira, ára 649 dollár körül alakul. Az amerikai AT&T és T-Mobile szolgáltatók kínálatában is megtalálható lesz a készülék.

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza