Intel processzor és Galaxy Tab3 10.1 – kéz a kézben

Kütyü Magazin - 2013. június 6.

Ahogy már korábbban beszámoltunk róla, a Galaxy Tab3 10.1 Intel processzorral érkezik a piacra. Az Intel technológiája magas teljesítményt, megnövelt akkumulátor üzemidőt és még gördülékenyebb felhasználói élményt nyújt.

 

Az Intel Atom SoC ("Clover Trail+") platform for Android* kétszer nagyobb számítási teljesítményt, háromszoros grafikus teljesítményt és versenyképes akkumulátor üzemidőt kínál az előző generációs Intel Atom processzorokhoz képest. Az Intel Atom SoC ("Clover Trail+") platform for Androi az alkalmazások villámgyors futtatását, lenyűgöző 3D grafikát, továbbfejlesztett kamerás képességeket, élénk HD videóminőséget és kiváló akkumulátor élettartamot tesz lehetővé. 

Az integrált Intel Graphics Media Accelerator lenyűgöző, valósághű 3D játékélményt és kristálytiszta grafikát garantál. A továbbfejlesztett kamera funkciók között megtalálható az arcfelismerés, mobil HDR és panoráma funkciók. A Clover Trail+ az Intel Hyper-Threading technológiája kétmagos élményt, több feladat egyidejű futtatása esetén is zökkenőmentes feladatvégzést nyújt. 

Az Intel XMM 7160 a világ egyik legkisebb és legalacsonyabb energiafelhasználású multimódusú többsávos LTE megoldása és a globális LTE roamingot is támogatni fogja. Egy SKU-n belül kínál költséghatékony többsávos konfigurációkat, megnövelt akkumulátor élettartamot és globális LTE roamingot.  

A GALAXY Tab3 10.1 táblagép Magyarországon várhatóan júliustól lesz elérhető.

 

Vissza