Huawei MediaPad 7 Vogue – Telefonálj tablettel!

Farkas Norman - 2013. június 25.

A Huawei bemutatta új, hét hüvelykes táblagépét, a MediaPad 7 Vogue-t, melynek 3G modemmel szerelt verzióját bátran ajánlja telefonálásra is.

A kínai gyértó lerántotta a leplet új, belépőszintű táblagépéről, mely a MediaPad 7 Vogue nevet kapta. A 7 hüvelykes, 1024 x 600 pixel felbontású IPS érintőképernyővel szerelt készülék Wi-Fi only és 3G modemmel szerelt verzióban is piacra kerül, s utóbbit a Huawei szerint bátran használhatjuk telefonálásra is. A MediaPad 7 Vogue ugyan nem az első hétcolos kütyü, ami telefonfunkciókkal bír, mégis lehetnek fenntartásaink azzal kapcsolatban, hogy egy hatalmas tepsit kellene tartanunk az arcunkhoz. Az alábbi fotó egyébként pont azt sugallja, hogy ez a dolog mennyire szuper, s biztosan lesznek olyan felhasználók, akik rá is fognak kapni. Ez mazochizmus egyéni nézőpont kérdése, szóval inkább nézzük, mit tud a cucc!

A 193,8 x 121,3 x 9,5 milliméteres és 335 grammos tablet az Emotion UI 1.5 kezelőfelülettel csinosított Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer köré épül, meghajtásáért pedig egy négymagos, 1,2GHz-es K3V2 processzor felel, amit 1GB RAM, 8GB belső tárhely, microSD kártyafoglalat, 1 megapixeles előlapi és 3 megapixeles hátlapi kamera egészít ki. A 3G verzió (amit ugye telefonként is használhatunk) HSPA+ adatátvitelre képes. Az eszköz energiaellátásáról egy 4100mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, mely egy felöltéssel papíron 20 órányi telefonálással kecsegtet.

A fekete és fehér árnyalatokban megjelenő MediaPad 7 Vogue már júniusban landol a Kínai piacon, egyéb régiókba később érkezik meg. A készülék árát egyelőre homály fedi.

 

[Forrás: Engadget]

Vissza