Bluetooth billentyűzet – akár a zsebedben is elfér [Videó]

Czipperer Dia - 2013. július 3.

Hiába a hordozható eszközök széles tárháza azok számára, akik szeretik a jól bevált „pötyögetést”. A hordozható billentyűzetek általában plusz terhet jelentenek a cipelésnél. De van most erre egy praktikus megoldás, amely a Kickstarteren gyűjti a támogatókat.

 

A Kickstarteren induló kampány, ha „bejön”, igazán praktikus eszköz segíthet munkánkban. Ez a billentyűzet ugyanis Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál eszközeinkkel, tehát nem kell kábelt vinni magunkkal. Másik előnye pedig, hogy könnyen összehajtható, így akár a zsebünkben is elfér.

A MyType névre hallgató klaviatúra iOS, Android és Windows 8 támogatással is rendelkezik. Az iOS eszközök közül iPhone, iPod touch kompatibilitással rendelkezik, valamint a második és harmadik generációs iPadeket is támogatja.

 

 

Az akkumulátor mikro USB porttal tölthető. Akár nyolc órán keresztül is bírja a strapát, és 33 méter hatótávolságot is garantál. Emellett még cseppálló is. Még 30 nap van hátra a kampány első szakaszából, de már most megduplázta a célt (10 ezer dollár). Fekete, fehér, kék, zöld és rózsaszín árnyalatokban lehet majd hozzájutni, darabonkénti ára pedig 59 dollár.

 

 

Forrás: Mashable.com

 

Vissza