Új, 3G-képes Nokia mobilok megfizethető áron

forrás: Prím Online - 2013. július 3.

A Nokia három új készülékkel terjesztette ki klasszikus vonalvezetésű mobiltelefonjainak sorát. A Nokia 207, Nokia 208 és Nokia 208 Dual SIM modellek egyesítik magukban a már ismerős monoblokk dizájnt a finn gyártó ismertetőjegyévé vált izgalmas színekkel és a 3,5G sebességre képes internetkapcsolattal.

„A Nokia 207 és a Nokia 208 telefonokat azoknak ajánljuk, akik szeretik a klasszikus modelleket és a hagyományos billentyűzetet, részesei akarnak lenni az okostelefon-élménynek azzal, hogy a közösségi oldalakon folyamatosan kapcsolatban vannak ismerőseikkel és internet-hozzáféréssel rendelkeznek” – mondta Timo Toikkanen, a Nokia Mobile Phones ügyvezető alelnöke. „A Nokia 207 és a Nokia 208 telefonok a legmegfizethetőbb áru 3G készülékeink, melyek a minőség, a teljesítmény és a különböző funkciók tökéletes egyensúlyát kínálják.” 

Az okosabb funkciók nagyobb rugalmasságot biztosítanak

A Nokia 207 és Nokia 208 készülékek alfanumerikus billentyűzettel rendelkeznek a gyors üzenetváltás érdekében, a felhasználókat pedig a Mail for Exchange kliens segíti, hogy naprakészek lehessenek a munkahelyi e-mailekkel és a találkozókkal kapcsolatban akkor is, ha úton vannak.

A Nokia Áruházban elérhető Transzfer alkalmazás, lehetővé teszi a névjegyek szinkronizálását az okostelefonról, így a Nokia 207 és Nokia 208 készülékeket utazásra tökéletes, másodlagos mobiltelefonná alakítja. A kicsit később érkező Nokia 208 Dual SIM telefon a Nokia Easy Swap technológiájával rendelkezik, mely lehetővé teszi a SIM-kártyák közti egyszerű váltást a készülék kikapcsolása nélkül, hogy a felhasználók a legkedvezőbb tarifacsomaggal rendelkező SIM-kártyájukat választhassák.

 

Nokia 208 Dual SIM

 

Összhangban a Nokia Mobile Phones portfóliójával, a Nokia 208 és a Nokia 207 telefonok a gyorsabb és megfizethetőbb mobilinternetezés élményét kínálják. A 3G támogatás a Nokia Xpress Böngésző által biztosított adattömörítéssel együtt alacsonyabb áron gazdagabb mobilélményt biztosít a felhasználók számára. Ehhez az élményhez a legnépszerűbb közösségi alkalmazások, a WhatsApp, a Facebook, a Twitter, valamint a YouTube és a Vuclip segítségével történő videoletöltés is hozzájárulnak.

A még sokoldalúbb felhasználás érdekében a Nokia 208 és Nokia 207 telefonok hordozható modemként is alkalmazhatók úgy, hogy a felhasználók a készülékeket egy USB-kábel segítségével egy laptophoz csatlakoztatják, így bárhol, bármikor megoszthatják az internetet.

A sokoldalúsággal játékos képalkotás és a Nokia készülékekre jellemző tartósság párosul

A Nokia 208 telefon okoskamera tulajdonságai még élvezetesebbé teszik a fotózást: hangvezérelt önarckép-készítéssel, sorozatkép és panoráma funkciókkal biztosítanak még játékosabb képkészítési lehetőségeket. A képmegosztás gyerekjáték a Slam szolgáltatással, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy néhány kattintással képeket osszanak meg más Bluetooth-képes készülékkel.

Nokia 207

 

A Nokia 207 és Nokia 208 készülékek kiemelkedően magas készenléti idővel rendelkeznek – a Nokia 207 és Nokia 208 telefonok esetében ez akár 33 nap, míg a Nokia 208 Dual SIM telefon esetében akár 20 nap is lehet – a felhasználók közötti hosszabb kapcsolattartás érdekében. Az egyszerűen tisztítható és karcálló telefonok a mindennapos használat során és extrémebb körülmények között is, például melegben vagy poros környezetben, egyaránt megállják helyüket.

A Nokia 208 készülék Single SIM és Easy Swap Dual SIM változatokban is elérhető lesz. Európában a Nokia 207 telefon kamera nélküli, Single SIM változatban lesz kapható. Az új készülékek feketében, fehérben, valamint piros, ciánkék és citromsárga színekben lesznek elérhetők. A Nokia 208 és Nokia 207 telefonok adók és támogatások nélküli, becsült kiskereskedelmi ára 68 dollár (52 euró) lesz, és várhatóan 2013 harmadik negyedévétől lesznek kaphatók.

A Nokia 207 és a Nokia 208 készülékekről a Nokia Conversations oldalain találsz további információt.

 

Vissza