Wi-Fi repeater és hangérzékelés a D-Link új Cloud kameráiban

Kütyü Magazin - 2013. július 17.

A D-Link két újabb IP kamerával bővíti otthoni Cloud kamera portfolióját: a DCS-933L Wireless N Éjjellátó Cloud Kamera és a DCS-5020L Wireless N PTZ Cloud Kamera a mozgásérzékelés és az éjjellátó funkció mellett hangérzékelő modult és beépített Wi-Fi repeatert is kapott. Mindkét kamera élőképe elérhető az ingyenes mydlink Lite Android és iOS mobilalkalmazásokkal is.

Átfogó funkciók otthonunk biztonságához

A hagyományos riasztórendszerekhez hasonlóan a D-Link Cloud kamerák a mozgás érzékelését követően e-mail riasztást képesek küldeni, azonban itt a kamera képe is azonnal ellenőrizhető. A DCS-933L és a DCS-5020L a képen látható mozgás azonosításához 4x zoom lehetőséget illetve a mozgás mellett hangérzékelést is kínál. Ezen funkcióknak köszönhetően nemcsak biztonsági kameraként alkalmazható, hanem kiváló megoldás babafigyelésre is. A riasztást kiváltó hangerősség a menürendszerben egyszerűen beállítható és módosítható.

A kamera képe a D-Link Surveillance Center add-on telepítésével akár egy hálózati tárolóra is menthető, ha nem szeretnénk a rögzítéshez egy gépet folyamatosan bekapcsolva tartani.


Vezeték nélkül mobilan

Minkét kamera kis méreténél és a Wireless N 300 antennáinál fogva szinte bárhova elhelyezhető: falra, babaágy mellé vagy akár a fedett teraszra is kihelyezhető. A két új modell beépített Wi-Fi repeater funkciót is kapott, így olyan helyiségekben, ahol gyenge a jel, akár 5 Wi-Fi eszköz számára is képes maga a kamera Wi-Fi jelet biztosítani.

D-Link a felhőben

A D-Link két új IP kamerája csatlakozva a már korábban bemutatott Cloud routerekhez, NAS-okhoz és IP kamerákhoz egyszerűen felügyelhető a mydlink portálon illetve az ingyenesen letölthető iOS és Android mobilalkalmazásokon keresztül.


DCS-933L és DCS-5020L – A legfontosabb funkciók:

·    10/100Mbps Ethernet port
·    Wireless N 300 Wi-Fi
·    Beépített infravörös LED-ek az éjszakai felvételekhez
·    Mozgás- és hangérzékelés
·    Beépített Wi-Fi repeater legfeljebb 5 Wi-Fi kliens kiszolgálására (max. 75 Mbps sebesség)
·    1/5” VGA CMOS progresszív szenzor
·    Maximális felbontás: 640 x 480 @ 30fps
·    4x digitális zoom
·    H.264 és MJPEG tömörítés (a DCS-5020L esetében MPEG-4 is)
·    mydlink Lite Android és iOS alkalmazások
·    DCS-5020L PTZ funkcióval (forgatható, dönthető)


Ár és elérhetőség

A DCS-933L Wireless N Éjjellátó Cloud Kamera és a DCS-5020L Wireless N PTZ Cloud Kamera már kapható Magyarországon is. Előbbi 36 900 Ft-ért, utóbbi 56 900 Ft-ért érhető el a hazai webáruházakban.

 

 

Vissza