Szűrés

A(z) D-Link kulcsszót tartalmazó cikkek

24 terabájtos hálózati tároló D-Linktől – DNS-340L

2015. április 14. -

A D-Link tovább bővíti ShareCenter NAS tároló termékcsaládját a DNS-340L 4 fiókos Cloud Hálózati Tárolóval. A négy, egyenként akár 6TB merevlemezzel feltölthető doboz az összesen akár 24TB tárkapacitást jelentő JBOD mód mellett számos biztonságos RAID konfigurációval is védi a felhasználók adatait. 

Kulcsszavak: tároló, D-Link
Tovább

D-Link Music Everywhere – zeneközvetítés okostelefonról hangfalra

2014. december 4. -

A D-Link legújabb fejlesztése, a Music Everywhere az androidos vagy iOS alapú okostelefonokról közvetlenül a nappali hangfalrendszerére továbbítja a mobilkészüléken elindított zenét. Mindezt pedig a lehető legegyszerűbben UPnP kapcsolaton illetve AirPlayen keresztül az otthoni Wi-Fi hálózaton.  

Tovább

Sokoldalú wifis útitárs a D-Linktől kifejezetten mobil eszközökhöz

2014. október 13. -

A DIR-518L Wireless AC Mobil Útitárs Wi-Fi kapcsolatot biztosít egyszerre akár több AC-s vagy N-es mobilkészülék számára. Ez a kis mindenes használható szélessávú routerként otthon, egy 3G/4G sticket az USB portra csatlakoztatva mobil routerként útközben, vagy Wi-Fi hotspotként nyaralás vagy üzleti tárgyalás során. A DIR-518L emellett mobiltöltőként és USB portjának valamint a D-Link Shareport Mobile alkalmazásnak köszönhetően fájlmegosztó eszközként is használható.

Tovább

Új D-Link Wireless AC1900 router az elérhető legnagyobb Wifi sebességgel

2014. október 3. -

A D-Link bemutatta legújabb routerét, a Wireless AC1900-at, amely a ma elérhető legnagyobb Wi-Fi sebességgel és megújult felhasználói felülettel rendelkezik. Az eszköz sávszélessége mellé olyan, kisvállalkozások számára is hasznos extrákat kapott, mint a Facebook Wi-Fi szolgáltatás vagy a VPN szerver. 

Tovább