Ismerős kiegészítőt kap az LG G2 – QuickWindow tok

Farkas Norman - 2013. július 30.

Bár még egy bő hetet kell várnunk a kisebbik dél-koreai gyártó új zászlóshajójára, máris bemutatkozott a hozzá szánt kinyitható tok, melynek előlapi részén – a Galaxy S View Coverhez hasonlóan – egy kis ablak található.

Az LG kicsit furcsán időzíti a bejelentéseit, hiszen csak augusztus 7-én hullik le a lepel a gyártó következő nagyágyújáról, a G2-ről, máris megjelent egy közlemény a jövevényhez szánt QuickWindow tokról.

A fehér, fekete, sárga, kék, lila, piros és menta színben megjelenő kiegészítő nem egy szimpla kinyitható tok, ugyanis felvértezték a Samsung S View Coverben megismert „ablakos” megoldással. Ennek lényege, hogy a tok fedlapján egy kialakítottak egy átlátszó, ablakszerű négyzetet, melyen keresztül ráláthatunk a kijelző bizonyos részére. Ennek köszönhetően a tok kinyitása nélkül, csupán egy finom húzást végezve a nyíláson megelevenedik a QuickWindow UX felület, melyről tájékozódhatunk a bejövő hívásokról, az üzenetekről, az időjárásról, a pontos időről, az éppen játszott zenéről, s akár kezelhetjük is őket.

A praktikus megoldást felvonultató tok megjelenéséről és várható áráról egyelőre nincs információ, de nincs is különösebb okunk a türelmetlenkedésre, hiszen még maga az eszköz sem mutatkozott be, melyhez szánták.

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Kulcsszavak: kiegészítő, tok, LG, LG G2
Vissza