Vízálló lesz a Sony Honami

Farkas Norman - 2013. augusztus 26.

A japán gyártó közzétett néhány kedvcsináló fotót a hamarosan bemutatkozó, fejlett multimédiás repertoárral érkező csúcsmobiljáról. A képek egyike arra utal, hogy az Xperia Z1 vagy i1 néven piacra kerülő jövevény vízálló képességgel bír.

A Sony kedvcsináló képek megosztásával borzolja az új Xperia csúcsmobilra váró rajongók kedélyeit. Először egy, a telefon bekapcsoló gombját ábrázoló fotót láthattak a Sony Twitter oldalának követői, később pedig az alábbi képet, melyen a víz alatt mutatkozik meg az Xperia i1 vagy Xperia Z1 nevű jövevény. Az utóbbi felvétel mondanivalója egyértelmű: az új nagyágyú már piacon lévő testvéreihez hasonlóan vízálló burkolattal rendelkezik majd, tehát nem kell hímes tojásként bánni vele. A képről az is kiderül, hogy a készülék tetején kapott helyet a szabványos audio kimenet, jobb szélére pedig a ki/bekapcsoló és a hangerőszabályzó kezelőszerveken kívül egy dedikált kameragomb is került.

 

 

Egy harmadik, az Omio jóvoltából nyilvánossá vált fotón a készülék 20 megapixeles, „G lencsével” szerelt kamerája látható. A Sony oldalát olvasgatva sokat meg lehet tudni az új, ígéretes képalkotó technológiát magába foglaló projektről.

 

 

Már az is kiderült, hogy az Xperia Z1 (vagy i1) három színben – fekete, fehér és kék – kerül piacra, ezt az infót az alábbi kép hivatott alátámasztani.

Az új Sony zászlóshajó hardveres felszereltségéről annyit sejthetünk cirka egy héttel a hivatalos bemutató (szeptember 4.) előtt, hogy egy négymagos Snapdragon 800 processzor dübörög benne, amit 2GB RAM, 3000mAh kapacitású akkumulátor és 5 hüvelykes Full HD kijelző egészít ki. A telefon fedélzetén minden bizonnyal az Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszer teljesít szolgálatot.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo, Unwired View]

Vissza