Készül a Samsung gyerektáblája – Galaxy Tab3 Kids

Farkas Norman - 2013. augusztus 27.

A dél-koreai óriás úgy döntött, hogy beszáll a gyerektablet piacra. Az elhatározás első gyümölcse a Galaxy Tab3 Kids névre keresztelt készülék, mely kompakt méretével, élénk színeivel és készségfejlesztő alkalmazásaival veheti le csemetéinket a lábukról.

Citrom- és narancssárga köntösben landol a piacon a Samsung első gyerektáblagépe, a Galaxy Tab3 Kids (SM-T2105). A Galaxy Tab3 7.0 WiFi kissé átalakított kiadásának tekinthető készülék nem technikai tudásával akarja elkápráztatni a célközönséget, hanem előtelepített ismeretterjesztő és oktató alkalmazásaival, melyek amellett, hogy szórakoztatják a gyerekeket, segítik különböző készségeik fejlődését is.

A Galaxy Tab3 Kids várhatóan Dél-Koreában mutatkozik be a közeljövőben, várható árát, illetve egyéb régiókban való elérhetőségét egyelőre homály fedi.

Ami a készülék hardverét illeti, a fent említett Galaxy Tab3 7.0 WiFi tudáslistája köszön vissza belőle, tehát 1,2GHz-es, kétmagos processzort, 1GB RAM-ot, 8GB belső tárhelyet, microSD kártyafoglalatot, 4000mAh kapacitású akkumulátort, 1,3 megapixeles előlapi és 3,2 megapixeles hátlapi kamerát, valamint 7 hüvelykes, 1024 x 600 pixel felbontású érintőképernyőt tudhat magáénak.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza