Új switchsorozattal rukkolt elő a ZyXel

Kütyü Magazin - 2013. augusztus 30.

A ZyXEL piacra dobta új teljes körűen menedzselt switch sorozatát, mellyel elsősorban a vállalati szektort célozza meg. Az eszközök megfelelően kiszolgálják a hang- és videotartalmak, valamint a távoli kapcsolódás által megnövekedett letöltési igényt, emellett pedig fokozott védelmet biztosítanak.

Az új GS3700 és az XGS3700 ideális a létfontosságú hálózatok fenntartásához. A két eszköz kettős moduláris tápegységgel lett felszerelve, ezáltal is növelve a termék élettartamát, és csökkentve a hálózati állásidő kockázatát. A fejlett Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) és Gigabit core / aggregációs szintű kapcsolási képességek gondoskodnak a nagy teljesítményű hozzáférésről és elősegítik a virtualizált adatközpont működését, támogatják a hang- és videótartalmakat és a nagy sebességű vezeték nélküli LAN telepítéseket.

Az élettartam-garancia és az ingyenes firmware frissítések - amelyek a legtöbb gyártó esetében előfizetési díjjal érhetőek el – szintén hozzájárulnak az eszközök előnyeihez, és biztosítják az alacsony üzemeltetési költséget. „A megerősített, nagy teljesítményű PoE képességű modellek 24 és 48 portos kivitelben készülnek, illetve az XGS eszközök esetében négy port 10 GB-ot támogat” – tájékoztat Cseh Levente, a ZyXEL Hungary ügyvezetője.

Az új 3700-a sorozattal a gyártó elsősorban piaci részesedését kívánja növelni a nagy- és középvállalati piacon. “Úgy véljük, ezek a teljes körűen menedzselt eszközök rendkívül versenyképesek lesznek a piacon. Optimisták vagyunk a következő 12 hónappal kapcsolatban, azt várjuk, hogy ezeknek a termékeknek köszönthetően a ZyXEL megszilárdítja erősödő hírnevét mind a vállalati, mind a kereskedelmi és állami szektorban. A teljes körűen menedzselt switchek piacán eddig is erős volt a jelenlétünk Európában, a piac is észrevehetően fellendülőben van, így most itt a lehetőség arra, hogy tovább erősödjünk”- hangsúlyozza Cseh Levente. Hozzátette: bizakodásra adnak okot az elmúlt években elért sikereink – például a GS1910-es sorozattal  a web menedzselt eszközök piacán. 

Az új switchekkel a ZyXEL elsősorban az egészségügyi, az oktatási és a vendéglátó szektort célozza. A GS3700 és az XGS3700 sorozat egész Európában elérhető.

Kulcsszavak: termék, switch, ZyXEL
Vissza