Logi BASE névre hallgat a legújabb dokkoló az iPad Próhoz

Kütyü Magazin - 2016. április 26.

A Logitech ma mutatta be iPad Próhoz tervezett töltőállványát. A kiegészítő mindkét méretű táblagéppel kompatibilis, és a mágnesek révén állványként is remekül funkcionál.

A Smart Connectoron keresztül csatlakoztatható Logi BASE segítségével a 12.9 és a 9.7 hüvelykes készülékek egyaránt tölthetők, akár használat közben is. A dokkolóban elhelyezett mágnesek leegyszerűsítik a csatlakoztatási folyamatot, egyszerűen csak rá kell helyeznünk a iPadet a dokkolóra, a mágnesek pedig segítenek a megfelelő pozíció megtalálásában.

Múlt ősszel mutattuk be a Logi CREATE billentyűzetet – az első, nem Apple által gyártott billentyűzetet, amely kompatibilis a vállalat Smart Connectorával” – mondta el Michele Hermann, a Logitech mobil üzletágának alelnöke. „Az új, 9.7 hüvelykes iPad Pro érkezésével izgatottan vártuk, hogy a billentyűzet mellé bemutathassuk következő újításunkat, amely segíti a felhasználókat abban, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki iPad Pro készülékükből akár otthon, akár az irodában.” 

A BASE a legapróbb részletekig – így az alumínium borítástól, a prémium kivitelezésen keresztül a lekerekített formáig – kidolgozott, tökéletes kiegészítője az iPad Prónak. 

Elérhetőség

A BASE a mai naptól elérhető a Logitech és Apple kereskedéseiben 99.99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. 

Vissza