Szűrés

A(z) teszt kulcsszót tartalmazó cikkek

Nokia Lumia 800 teszt - A vezetékes telefon

2012. február 28. -

A Nokia új Windows Phone-os zászlóshajóját már nagyon vártuk, és mióta megjött azóta másról sem lehet hallani. A plázákban külön standokon mutatják be, az út szélén óriásplakátokon mosolyog vissza ránk, és az internet is hemzseg a Lumia bannerektől. De mi is tud ez a készülék, amit ennyire reklámoznak? Megnézzük.

Tovább

Canon IXUS 230 HS teszt

2012. február 21. -

Összesen hat színben került a boltok polcaira a stílusos és elegáns IXUS család új tagja, az egyértelműen a fiatalabb generációnak szánt IXUS 230 HS. A kategória legkarcsúbbja, a 22,1 mm vastag fémházas készülék 8-szoros optikai zoomos objektívet kapott, 12.1 megapixel felbontású hátulról megvilágított CMOS szenzor dolgozik benne. Az új Canon Intelligens képstabilizáló HS rendszerrel a felhasználók még gyenge megvilágítási körülmények mellett is könnyedén készíthetnek részletgazdag, bemozdulás nélküli állóképeket, videót már Full HD-ban (1080p) tud a kis kamera, hangot sztereóban rögzít.

Tovább

Samsung Galaxy Y duplateszt

2012. február 20. -

A Samsung fiataloknak szánt telefonját egy dupla teszt keretében tettük próbára. “Bal oldali” tesztelőnk sok év “nokiázás” után egy éve lett androidos, fő telefonja egy LG Optimus 2X, de volt már szerencséje hosszabb-rövidebb időt eltölteni androidos HTC-vel, Sony-Ericssonnal és Samsunggal. “Jobb oldali” tesztelőnk friss androidos, HTC Legend után vette kézbe az Y-t.

Tovább

Sony Ericsson Live with Walkman teszt

2012. február 17. -

A Sony Ericsson mobilja kedvező külső és belső tulajdonságokkal csábítja az alsó-közép kategóriában gondolkodó vásárlókat. Vajon mit takar a Live with Walkman elnevezés? Talán egy érintőképernyős, kompakt okostelefont kiemelt zenelejátszási funkcióval? A tesztből kiderül.

Tovább