Szűrés

A(z) Desire kulcsszót tartalmazó cikkek

HTC Desire L – Három színben

2013. április 22. -

A HTC bemutatta legújabb középkategóriás okostelefonját, a Desire L-t. A Tajvanon debütáló mobil a megszokott fekete és fehér verziók mellett rózsaszín árnyalatban is megjelenik, így már piaci premierjétől fogva kimondottan vonzó ajánlatot jelenthet a hölgyek számára.

Tovább

Bemutatkozott a HTC Desire Q

2013. április 8. -

A tajvani gyártó anyaországában került forgalomba a belépőszintű Desire Q, mely 1GHz-es processzort, 4 hüvelykes WVGA kijelzőt és Android 4.0 ICS operációs rendszert kínál kedvező áron.

Tovább

HTC Desire P – Hivatalosan is

2013. április 2. -

A középkategóriás Desire P tegnap hivatalosan bemutatkozott a HTC anyaországában, Tajvanon. A kétmagos processzorra és 4,3 hüvelykes kijelzővel szerelt újdonságot a Chungwa Telecom exkluzív modelljeként ismerhette meg a nagyközönség.

Tovább

A belépőszinten is újít a HTC – Desire P és Q

2013. március 26. -

A tajvani gyártó két új Desire sorozatú okostelefonnal készül, melyeket az alsó, illetve az alsó-közép kategóriában indít csatába a konkurens megoldásokkal szemben. Ugyan a jövevények hivatalos bemutatója még várat magára, máris felbukkant róluk néhány fotó, továbbá részleges specifikációjuk is napvilágra került.

Tovább