Szűrés

A(z) Kingston kulcsszót tartalmazó cikkek

Ezért éri meg adatközponti meghajtót használni

2023. augusztus 17. -

A Google nemrég megjelent környezetvédelmi jelentése jól mutatja, hogy a globális klímaváltozás hatására az adatközpontok hűtése egyre jelentősebb erőforrásokat emészt fel, ami súlyos vízfelhasználási problémákhoz vezet. 

Tovább

Új Kingston meghajtó hardveres titkosítással

2023. augusztus 14. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP  bemutatta a kényelmet biztonsággal ötvöző Kingston IronKey Keypad 200C hardveresen titkosított Type-C* meghajtót. Mostantól az USB-C csatlakozós meghajtóval ellátott eszközök használói adapterek nélkül is kifogástalan adatvédelmet és kompatibilitást érhetnek el.

Kulcsszavak: USB-meghajtó, Kingston
Tovább

Rövidebb betöltési idő a DirectStorage technológiával

2023. július 24. -

A DirectStorage a Microsoft API-típusú gaming fejlesztőknek és játékosoknak szánt szoftvere, amelyet arra terveztek, hogy segítse a játékok gyorsabb betöltését. Mivel viszonylag új technológiáról van szó, egyelőre még kevés olyan játék van a piacon, amely ezt használja. Az első ilyen az idén januárban érkezett Forspoken volt, az Overclock3D információi szerint pedig a Diablo IV lehet a második nagy PC-s játék, amely támogatja a DirectStorage-ot, és a Hunt: Showdown is még idén megkaphatja a frissítést. 

Tovább

Kiderült, min szeretnek játszani a magyarok

2023. június 20. -

Bár Magyarország nem szerepel a világ vezető játékpiacai között, a videojátékok hazánkban is egyre népszerűbbek: 2021-ben közel 90 millió eurós árbevételt ért el a piac. Egy játékosok körében végzett felmérés szerint a magyarok 79 százaléka PC-n szeret játszani, 23 százalékuk okostelefonon, míg a megkérdezettek további 21 százaléka játékkonzolon. 

Tovább