Szűrés

A(z) PocketBook kulcsszót tartalmazó cikkek

Új betűtípussal segíti a diszlexiásokat a PocketBook két e-könyv olvasója

2015. augusztus 5. -

Diszlexiában szenvedőket segítő betűtípussal, az OpenDyslexic fonttal bővült 5.9-es szoftverfrissítésének köszönhetően a PocketBook Touch Lux 3 és elődje, a PocketBook Touch Lux 2. A betűkészlet könnyíti az olvasást és a gyermekeknél a betegség előrehaladásának meggátolásában is segít.

Tovább

Frissült a PocketBook Touch Lux széria

2015. július 24. -

Megjelent a legfrissebb, 5.8-as verzió a PocketBook Touch Lux 2 és a PocketBook Touch Lux 3 szoftveréhez, melynek köszönhetően energiatakarékos Wi-Fi modullal is bővült mindkét készülék.

Tovább

Öt ok, amiért érdemes e-könyv olvasóval nyaralni

2015. július 17. -

A nyár az az időszak, amikor legtöbben megengedünk magunknak egy kis pihenést, és útnak indulunk felfedezni a világot. Ahhoz, hogy az utazás igazán felejthetetlen legyen, nem árt időben felkészülni, és az sem mindegy, mi kerül a bőröndbe. A PocketBook összegyűjtött öt nyomós érvet amellett, hogy miért érdemes magunkkal vinni egy e-könyv olvasót a nyaralásra.

 
Tovább

Évről évre nő az e-olvasók piaca

2015. július 8. -

Az e-olvasók piaca évről évre nő: a PocketBook adatai szerint 2014-ben eladási számuk Európában 30-40 százalékkal nőtt a korábbi évhez képest, míg a globális piac növekedési aránya elérte a 20 százalékot. 

Tovább