Szűrés

A(z) PocketBook kulcsszót tartalmazó cikkek

PocketBook Verse: az egyik legvékonyabb könyvolvasó elérhető áron

2023. augusztus 31. -

A PocketBook felhasználóbarát, kompakt és könnyű, 6 hüvelykes Verse e-olvasója minden feltételt biztosít a kényelmes olvasáshoz. A készülék szemkímélő E Ink Carta érintőképernyővel, adaptív SMARTlight világítással, microSD-nyílással rendelkezik, és támogatja a PocketBook Cloudot.

Tovább

Csúcskategóriás e-olvasó

2023. augusztus 31. -

A PocketBook új 6 hüvelykes, mindössze 7,6 mm vastag, stílusos kialakítású Verse Pro e-olvasója sokrétű kényelmi funkcióival növeli az olvasás élményét. A csúcskategóriás eszközt nem csupán a hangoskönyv-támogatás, a bluetoothos Text-to-Speech, az állítható SMARTlight és az IPX8 szabványnak megfelelő víz elleni védelem emeli ki a környezetéből, de a vonzó azúrkék és a szenvedélyes vörös színek is különlegessé varázsolják.

Tovább

Gazdagabb színekkel jön a PocketBook Viva

2022. december 13. -

Európában elsőként a PocketBook Viva 8 hüvelykes E Ink Gallery 3 kijelzője a teljes színskálát képes megjeleníteni. A PocketBook új e-olvasóján a színes és a fekete-fehér tartalom ugyanolyan nagy felbontásban élvezhető, és a hangoskönyvek rajongóinak is ideális választás lehet: 6 hangformátumot támogat, beépített hangszórója van, Bluetooth kapcsolatra képes, és felolvassa a szövegfájlokat. Vízállóságának köszönhetően megbízható társ vízparti nyaraláskor vagy otthoni „kádas” ellazuláskor is.

Tovább

Már kapható az új könyvolvasó

2022. szeptember 13. -

A PocketBook Era már elérhető a magyar kereskedőknél. Az új csúcsmodell beépített hangszórót, hangoskönyv-támogatást és szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállósági besorolást is kapott.

Tovább