Szűrés

A(z) PocketBook kulcsszót tartalmazó cikkek

Gazdagabb színekkel jön a PocketBook Viva

2022. december 13. -

Európában elsőként a PocketBook Viva 8 hüvelykes E Ink Gallery 3 kijelzője a teljes színskálát képes megjeleníteni. A PocketBook új e-olvasóján a színes és a fekete-fehér tartalom ugyanolyan nagy felbontásban élvezhető, és a hangoskönyvek rajongóinak is ideális választás lehet: 6 hangformátumot támogat, beépített hangszórója van, Bluetooth kapcsolatra képes, és felolvassa a szövegfájlokat. Vízállóságának köszönhetően megbízható társ vízparti nyaraláskor vagy otthoni „kádas” ellazuláskor is.

Tovább

Már kapható az új könyvolvasó

2022. szeptember 13. -

A PocketBook Era már elérhető a magyar kereskedőknél. Az új csúcsmodell beépített hangszórót, hangoskönyv-támogatást és szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállósági besorolást is kapott.

Tovább

Vízálló könyvolvasó megnövelt kijelzővel

2022. június 2. -

A PocketBook bejelentette a régóta várt, 7 colos kijelzővel szerelt PocketBook Erát, amely már az új generációs E Ink Carta 1200 kijelzővel rendelkezik. A PocketBook Era számos funkciót kapott, például beépített hangszórót és hangoskönyv-támogatást, szövegfelolvasási funkciót, Bluetooth modult, továbbfejlesztett karcállóságot és IPX8 vízállósági besorolást.

Tovább

Elérhető a PocketBook InkPad Lite

2021. december 25. -

A PocketBook megkezdte a régóta várt típus, a PocketBook InkPad Lite e-könyv-olvasó magyarországi értékesítését. Az eszközt megnövelt méretű kijelzővel, előlapi megvilágítással és oldalsó vezérlőgombokkal tervezték, és jó választás lehet azoknak, akik az észszerű ár és a kiváló olvasási élmény kombinációját keresik.

Tovább