Szűrés

A(z) SSD kulcsszót tartalmazó cikkek

Egyszerű telefontöltés a Sandberg megoldásával

2023. augusztus 17. -

A Sandberg bemutatta legújabb, MagSafe támogatással rendelkező vezeték nélküli powerbankját, valamint rendkívüli gyorsaságot és egyszerűséget kínáló SSD-dokkolóját.

Tovább

Rövidebb betöltési idő a DirectStorage technológiával

2023. július 24. -

A DirectStorage a Microsoft API-típusú gaming fejlesztőknek és játékosoknak szánt szoftvere, amelyet arra terveztek, hogy segítse a játékok gyorsabb betöltését. Mivel viszonylag új technológiáról van szó, egyelőre még kevés olyan játék van a piacon, amely ezt használja. Az első ilyen az idén januárban érkezett Forspoken volt, az Overclock3D információi szerint pedig a Diablo IV lehet a második nagy PC-s játék, amely támogatja a DirectStorage-ot, és a Hunt: Showdown is még idén megkaphatja a frissítést. 

Tovább

A Kingston Digital új, vegyes rendeltetésű adatközponti SSD-vel lép piacra

2023. május 8. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP a mai napon bemutatta az új DC600M nagyvállalati SSD-t. A DC600M-et vegyes feladatokra optimalizálták, a SLA-kban előírt késleltetés és IOPS-konzisztencia biztosítása érdekében kiváló szolgáltatásminőséggel (QoS).

Tovább

A Kingston a viszonteladói piac legkedveltebb SSD-szállítója

2023. március 23. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy 2022-ben SSD-piaci részesedés szempontjából az első helyen végzett a viszonteladói szegmensben. Bár az előző évhez képest csökkent a kliens SSD-k iránti kereslet, a végfelhasználói piacon tapasztalt folyamatos árcsökkenés következtében kialakult rugalmasság és diverzifikáció fenntartotta az egészséges keresletet a Kingston kiváló minőségű SSD-megoldásai iránt. 2022-ben a Kingston az új NV2 kliens NVMe meghajtóval bővítette portfólióját, valamint konzol- és PC-gamerek számára ideális hűtőbordás modellel frissítette a díjnyertes Kingston FURY Renegade SSD-t.

Tovább