Szűrés

A(z) Sanoma-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Már Windows Phone platformon is hódít a TV24

2012. július 10. -

A TV24 iPhone, iPad és Android után már Windows Phone7 platformon is elérhető. Az összességében már százharmincezer telepítésszámot meghaladt alkalmazás funkcionalitásában nem tér el az elődeitől, a felhasználói felület viszont a rendszer alapját jelentő Metro UI alapelveit szem előtt tartva készült el.

Tovább

Foci EB 2012 alkalmazás iPhone-ra és Android-ra

2012. május 15. -

A Sanoma kiadó már egy hónappal a kontinensviadal kezdete előtt elérhetővé tette a Foci EB 2012 alkalmazást iPhone és Android okostelefonokra. A Foci VB iPhone-app 2010-es sikere már az első felhasználói visszajelzések és a letöltési adatok alapján is megismétlődni látszik.

Tovább

Mozi24: már Windows Phone-on is

2012. május 14. -

Három nagy sikerű verzió után a Mozi24 alkalmazás a következő nagy esélyesnek tartott mobil operációs rendszerre is megjelent. A Sanoma Media Budapest applikációja ezzel valamennyi hazánkban jelenleg meghatározó mobilplatformon elérhetővé vált.

Tovább

Füles iPad keresztrejtvény - Rejtvényfejtés, akár Retina felbontásban is [Frissítve]

2012. április 26. -

A Sanoma Media Budapest legfrissebb hazai újdonsága a rendkívül népszerű, 55 éves múlttal bíró rejtvénymagazin iPad verziója, a Füles iPad keresztrejtvény. Az új app az első magyar nyelvű skandi keresztrejtvény-alkalmazás, különlegessége, hogy Retina-felbontásban készült el, így az új iPad képernyőjén is tűélesen jelennek meg a feladványok.

Tovább