Szűrés

A(z) mobilszolg kulcsszót tartalmazó cikkek

Egyre csökken az sms-forgalom a karácsonyi időszakban

2015. december 24. -

Az ünnepek idején általában évről évre egyre kevesebben küldenek sms-ben jókívánságokat, helyette ilyenkor a legtöbben személyesen, vagy valamilyen internetes felületen keresztül köszöntik hozzátartozóikat.

Kulcsszavak: mobilszolg, SMS, karácsony
Tovább

A vezetés közbeni mobilozás még kihangosítóval is jelentősen növeli a baleseti kockázatot

2013. június 5. -

Kihangosítóval is veszélyes a mobilozás vagy a hangvezérelt SMS-ezés vezetés közben, mert mindenképpen elvonja a vezető figyelmét, az agy ugyanis nem képes egyszerre mindkét feladatot biztonságosan elvégezni - figyelmeztetett kutatásai alapján egy amerikai egyetemi professzor.

Tovább

Szerelemlakat – Valentin napi játék a T-Mobile-nál

2013. február 13. -

Egy hét alatt több, mint 9500 felhasználó regisztrált a T-Mobile Valentin napi Szerelemlakat című social media játékára. A cég kétszemélyes párizsi utat rejtő kódokkal ellátott szívecskékkel Valentin napi játékra invitálja internetes boltjának látogatóit.

Tovább

Mindhárom mobilszolgáltatónál köthetünk utasbiztosítást SMS-ben

2013. február 6. -

Az utasbiztosítás megkötésének egyik legegyszerűbb módja az SMS-küldés, amit az idei síszezonban először mindhárom hazai mobilszolgáltatónál megtehetünk. Az UNION Biztosító és a Generali Csoporthoz tartozó Európai Utazási Biztosító Zrt. (EUB) dolgozták ki a három telekommunikációs céggel együttműködve az SMS-ben köthető utasbiztosítási szolgáltatásokat.

Tovább