Szűrés

A(z) Sharp kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sharp utat nyit az új kijelző formáknak

2014. július 3. -

A Sharp új technológia kifejlesztésével nyit utat az új kijelző formáknak, mely jelentős szabadságot tesz lehetővé a tervezés során. A Free-Form Display megoldás révén különböző alkalmazási területeknek megfelelően készíthető el az adott megjelenítő.

Tovább

Elterjedtek a Sharp Plasmacluster légtisztító technológiáját használó készülékek

2014. május 27. -

Az első Plasmacluster technológiával rendelkező légtisztító 2000 októberében történt bemutatása óta, a Sharp szabadalmaztatott légtisztító technológiájával szerelt termékek világszintű eladásai 2013. decemberében elérték az 50 millió készüléket. 

Tovább

A Sharp AQUOS 3D LED LE760 TV-k új szériája

2014. május 1. -

A március végén bemutatott Quattron Pro technológiával rendelkező UQ10-es TV-k után a Sharp Magyarországon piacra dobja a 2014-es évi termékajánlatába tartozó következő TV modelljeit. Az új modellek 42 és 50 hüvelykes képernyővel kaphatók.

Tovább

Sharp AQUOS Xx 302SH – a kijelző az úr

2014. április 8. -

A japán gyártó új csúcsmodelljét egyértelműen az előlapján elterülő 5,2 hüvelykes Full HD megjelenítő határozza meg, ugyanis minden eddiginél vékonyabb keret öleli körül. A készülék egyéb fronton sem szégyenkezhet, hiszen ütős processzor, 16,3 megapixeles kamera és ellenálló burkolat is került a repertoárjába.

Tovább