Szűrés

A(z) Sharp kulcsszót tartalmazó cikkek

Szeptembertől a boltokban a legújabb Sharp AQUOS 3D LED televíziók

2014. szeptember 8. -

Szeptemberben az üzletekbe kerülnek a legújabb Sharp AQUOS 3D LED televíziók. A cég így bővíti 42–50 hüvelykes tévékínálatát. Az LE756, LE759 és LE772 terméksorok most bevezetett modelljei számos magas képminőséget garantáló megoldást kínálnak. A modelleket elegáns dizájn teszi különlegessé.

Kulcsszavak: Sharp, 3D, LED TV, televízió
Tovább

Remek hangminőség hangszóró nélkül a Sharp Aquos Crystal mobilokkal [Videó]

2014. augusztus 22. -

Nem csak a keret nélküliség miatt egyediek a Sharp okostelefonjai. A mobilok megküzdöttek a nem mindennapi dizájnért, számos funkció egészen egyedien működik. A videóból kiderül, mindezt hogyan oldotta meg a Sharp.

Tovább

„Keret nélküli” mobilokkal újít a Sharp – Aquos Crystal és Crystal X

2014. augusztus 20. -

A Sharpot főként a háztartási készülékeiről ismerjük, inkább a TV-k, mikrohullámú sütők kapcsán merül fel a neve. Ám a gyártó már az okostelefonok vilgába is belekóstolt, és úgy tűnik, nap új a nap alatt: a japán gyártó ugyanis nem akármilyen mobilokkal rukkolt elő.

Tovább

USB videólejátszós LCD monitorok a Sharp műhelyéből

2014. július 14. -

A Sharp innovatív, kereskedelmi célra tervezett megjelenítőket mutat be az InfoComm vásáron, köztük a PN-Y sorozatot, amit ősztől fognak forgalmazni Európában. A négy méretben, akár 55"-ös képátlóval is elérhető, beépített USB videólejátszóval rendelkező PN-Y monitorok egyaránt ideálisak nyilvános helyekre és kereskedelmi környezetekbe is.

 

Tovább