Szűrés

A(z) TCL kulcsszót tartalmazó cikkek

A TCL Europe bemutatja az új C sorozatú televízió- és Soundbar-kínálatát

2023. április 18. -

A TCL ügyfeleit a magával ragadó élmény csábítja: a TCL megújította 2023-as Home Theater sorozatát, amely a kijelzőtechnológia jelenlegi határait tágítja, és a képminőségben is magasabbra emeli a mércét.

Tovább

Új TCL soundbarnál bukkan fel a RAY•DANZ technológia

2022. szeptember 3. -

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata globális sajtótájékoztatót tartott a berlini IFA 2022 rendezvényen, ahol bemutatta legújabb innovációit, köztük az új RAY•DANZ soundbart, a Mini LED és QLED TV-k XL kollekcióját, valamint a legújabb A energiaosztályú mosógépeket, továbbá beszélt fenntarthatósági kötelezettségvállalásairól is.

Kulcsszavak: IFA 2022, TCL
Tovább

A TCL továbbfejleszti a NXTWEAR S okosszemüvegét

2022. szeptember 2. -

A TCL, a kijelző technológia és a megfizethető, prémium okostermékek zászlóshajója két fontos bejelentéssel készül az IFA 2022 rendezvényen: továbbfejlesztette a TCL NXTWEAR S okosszemüvegét a még nagyobb kényelemért, illetve négy labdarúgó sztár is márkanagykövetként csatlakozik a nemzetközi programhoz, ezzel erősítve a TCL kommunikációját a 2022-2023-as szezonban. 

Tovább

Sikeresen szerepelt a TCL az EISA Awardon

2022. augusztus 22. -

A TCL Electronics, a globális TV iparág egyik kulcsszereplője és vezető szórakoztatóelektronikai vállalata, különleges elismerésekben részesült az EISA-díjátadón. Az Expert Imaging and Sound Association (EISA) több rangos díjat ítélt oda a TCL-nek.

Tovább