Szűrés

A(z) TCL kulcsszót tartalmazó cikkek

A TCL bemutatta a legújabb zászlóshajó termékeit és innovációit

2023. augusztus 29. -

A TCL, a világ egyik vezető szórakoztatóelektronikai brandje és a világ két legnagyobb tévégyártójának egyike egy online termékbemutató keretében lerántotta a leplet a brand 2023-as csúcsfejlesztéseiről, és izgalmas bejelentések sorozatával készült. Ilyen volt többek között egy forradalmian új Mini LED technológia, egy új, nagyméretű TV-termékcsalád, a magával ragadó, világelső hangzásvilág a Dolby Atmos FlexConnect segítségével, valamint a vásárlók életminőséget is javító fejlesztések az okosotthon-technológiák révén.

Kulcsszavak: TCL, telefon, televízió
Tovább

A TCL három EISA-díjat nyert, többek között az EISA Otthoni Mozi Mini LED TV kategóriában

2023. augusztus 22. -

A TCL, a világ két legnagyobb tévégyártójának egyike, az EISA díjak kapcsán kivételes elismerésekről számolt be. Az audiovizuális innováció területén Európa vezető szervezeteként elismert Expert Imaging and Sound Association (EISA) három különleges díjjal is kitüntette a 98 colos tévék piacvezetőjét. A zsűri ezzel ismerte el a vállalat elhivatottságát, amellyel a kijelzőtechnológiák fejlesztésében újra és újra átlépi a korábbi határokat.

Tovább

A legfrissebb 4K HDR Google TV lenyűgöző otthoni szórakoztatást és gamer-élményt ígér

2023. július 26. -

A TCL Electronics, a világ egyik vezető szórakoztatóelektronikai brandje és a világ második legnagyobb tévégyártója* a mai napon bejelentette a legújabb 4K HDR TV-jének európai piacra dobását Google TV és Game Master funkcióval. A P74 sorozat 85 colos (augusztustól) és 98 colos (szeptembertől) méretben lesz elérhető Európában, kivételes audiovizuális teljesítménnyel és páratlan értéknövelő potenciállal a szórakoztatás terén.

Tovább

A TCL installációját A’ Design díjjal jutalmazták

2023. július 24. -

A TCL, az intelligens technológia egyik vezető vállalata örömmel jelenti be, hogy a világhírű Kevin Chu művésszel közösen megalkotott innovatív, fenntartható művészeti installációja, a TCLGreen elnyerte a Golden A’ díjat a Körforgásos gazdaság és megújuló design 2022-2023 kategóriában.  

Tovább