Szűrés

A(z) egér kulcsszót tartalmazó cikkek

A HP új gépeivel a felhasználók játékban maradhatnak otthonukból

2020. június 23. -

A HP bemutatja ikonikus OMEN portfóliójának legújabb tagjait, az OMEN Command Center innovatív fejlesztéseit és az első 16 colos Pavilion Gaming laptopot. Az új eszközöket a játékosok új generációjának tervezték, akik folyamatosan keresik a saját és gépeik teljesítményének határait. A hazai OMEN közösséget különleges kihívással várja a vállalat a nyári hónapokban.   

Tovább

A legjobb gamer egerek még jobbak lettek

2020. január 15. -

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája a mai napon bejelentette a Razer DeathAdder V2 - a Razer legkelendőbb egérsorozatának legújabb tagjának - valamint a Razer Basilisk V2, a Razer rendkívül testreszabható gamer egerének megjelenését, melyek mindegyike a Razer iparág-vezető, legújabb egér technológiáival került továbbfejlesztésre és frissítésre.

Tovább

Az értéktudatos játékosokat célozza meg új termékeivel a Razer

2019. március 18. -

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája három új játék-perifériát jelentett be, amelyekkel legnépszerűbb termékcsaládjait bővíti. A BlackWidow billentyűzet, a Kraken mikrofonos fejhallgató és a Basilisk Essential egér a Razer legjobb ár-érték arányú gamer perifériái közé tartoznak, és minden megvan bennük, amire egy játékosnak csak szüksége lehet.

Tovább

Használat közben tölti vezeték nélkül gamer egereit a Logitech

2017. június 13. -

Több mint négyévnyi fejlesztés után a Logitech G, a Logitech saját márkája bemutatta két új technológiáját. 

Tovább