Szűrés

A(z) kamera kulcsszót tartalmazó cikkek

A Xiaomi felrázza a középkategóriás okostelefonok piacát

2021. január 8. -

A Redmi Note 9T lesz a Redmi család első Dual SIM-es, 5G-képes készüléke. A középkategóriás és belépő szintű okostelefonok új uralkodóinak szánt készülékek kivételes teljesítménnyel és többnapos üzemidővel rendelkeznek majd. A felhasználók így is bátran élvezhetik az új készülékek kameráinak képességeit és a telefonok külső megjelenésén sem hagyott nyomott a nagyobb akkumulátor teljesítmény. A Redmi készülékeken felül, a bemutató eseményen debütált két új ecosystem-termék a Mi Smart Clock és a Mi 360 ° Home Security Camera 2K Pro is.

Tovább

A Sony bemutatta a Cinema Line-t

2020. szeptember 7. -

A Sony bejelentette a Cinema Line projektet, mely egy új, tartalomgyártók számára kialakított kamerasorozat, ami ötvözi a Sony kiemelkedő képminőségét, részletgazdag kivitelezését és digitális fényképészet iránti szenvedélyét.

Kulcsszavak: Sony, Cinema Line, kamera
Tovább

Tudd biztonságban a lakásodat ezekkel a rejtett kamerákkal

2018. szeptember 26. -

Nem kell egyből James Bond filmekre gondolnunk ha rejtett kamerákról van szó, hiszen a hétköznapokban is jó hasznát vehetjük egy ilyen kütyünek. 

Kulcsszavak: kamera
Tovább

Autóskamerával a cserbenhagyók nyomában

2018. február 27. -

Sokunk rémálma, hogy gondosan leparkolt járművünket egyszer csak sérülten, megrongálva látjuk viszont. Mivel a károkozó ismeretlen, ilyenkor a kötelező biztosítás nem fizet. 

Tovább