Szűrés

A(z) pendrive kulcsszót tartalmazó cikkek

PC-vel és mobillal is kompatibilis a Sony új pendrive-ja

2013. december 13. -

A Sony bemutatta új adathordozóját, amely legalább kétszer annyira hasznos, mint a mezei pendrive-ok, ugyanis a normál USB csatlakozó mellett egy microUSB csatlakozóval is elláttál, így nemcsak számítógépünkre, hanem akár tabletünkre vagy okostelefonunkra is rádughatjuk.

Kulcsszavak: microUSB, USB, Sony, pendrive
Tovább

A világ legnagyobb kapacitású USB 3.0 flash meghajtója a Kingstontól

2013. január 8. -

A Kingston bemutatta a DataTraveler HyperX Predator 3.0 USB-meghajtót. A jelenleg 512 GB-os kapacitással elérhető DataTraveler HyperX Predator 3.0 a világ legnagyobb kapacitású USB 3.0 flash meghajtója, sőt az első negyedév során már 1 TB-os kapacitásban is elérhető lesz. A SuperSpeed USB 3.0-tanúsítvánnyal is rendelkező meghajtó akár 240 MB/s olvasási és 160 MB/s írási sebességével a Kingston termékcsalád leggyorsabb USB-kulcsa.

Tovább

Kingston DataTraveler Workspace: Windows To Go támogatással

2012. október 26. -

A Kingston bejelentette a Kingston DataTraveler Workspace USB flash meghajtót, amely kompatibilis a Windows 8 Enterprise kulcsfontosságú összetevőjeként számon tartott Windows To Go szolgáltatással. A DataTraveler Workspace segítségével a nagyvállalatok teljes körű funkciókat kínáló vállalati számítógépet telepíthetnek egy külső USB-meghajtóra, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hordozható eszközökről tölthessék be és futtathassák a Windows 8 operációs rendszert.

Kulcsszavak: USB, pendrive, Kingston
Tovább

USB 3.0-t támogató pendrive-ok kedvező áron a Verbatimtől - Store ‘n’ Go V3

2012. május 4. -

A Verbatim bemutatta új USB-meghajtó-sorozatát, melynek tagjai már támogatják az USB 3.0 “SuperSpeed” villámgyors adatátviteli technológiát. Az új meghajtókat kis méret és kúpszerű forma jellemzi, csatlakozójuk pedig a ‘Slide and Lock’ mechanizmusnak köszönhetően elrejthető, így védve van a külső hatásoktól. A Store ‘n’ Go V3 hét színben kerül forgalomba, a csúcsmodell kapacitása 64 gigabájt.

Kulcsszavak: Verbatim, pendrive, USB
Tovább