Szűrés

A(z) tablet kulcsszót tartalmazó cikkek

Zökkenőmentes félévkezdés

2023. szeptember 21. -

Az egyetemi évek mozgalmasak és élvezetesek, miközben rendkívül intenzív és feszített tempót diktálnak, különösen a vizsgaidőszakban. Kihívást jelenthet az állandó egyensúlyozás az egyetemi feladatok, a társas összejövetelek, hobbik, szakmai gyakorlat és akár a munka között. Az új Samsung Galaxy Tab S9 széria ötvözi a táblagépek könnyű hordozhatóságát és a laptopok erőteljes teljesítményét, így akkor is szárnyalhat a kreativitásod és dolgozhatsz iskolai projekteken, ha éppen úton vagy. 

Tovább

A HONOR Pad X9 a minden szituációban kiválóan teljesítő új tablet

2023. szeptember 5. -

A HONOR ma bejelentette HONOR Pad X9 tabletjét. A készülék lenyűgöző, 11,5”-os HONOR FullView kijelzővel, hat hangszóróból álló, a HONOR Histen hangtechnológiát kihasználó, térhatású hangrendszerrel és akár 128GB tárhellyel érkezik. A HONOR Pad X9 kiváló élményt kínál mind a tanuláshoz, mind a szórakozáshoz, amit tovább erősít elegáns kinézete és okos funkciói.

Kulcsszavak: HONOR, tablet
Tovább

Felújított tabletek és még alaposabb bevizsgálás a Rejoynál

2023. szeptember 4. -

A felújított okostelefonok adásvételével foglalkozó Rejoy.hu az iskolakezdési szezonra időzítette kínálatának bővítését: augusztus végétől az eMAG befektetését élvező startup piacteréről az okostelefonok mellett már felújított táblagépet is lehet rendelni – a kínálat az utóbbi néhány évben megjelent Apple iPadekből áll. A nyár folyamán belső fejlesztések nyomán a felújított eszközök értékesítését még megbízhatóbbá tette a Rejoy: a cég szervizlaborjában a korábbi negyvenhez képest már 67 különböző paramétert vizsgálnak át, és javítanak szükség esetén a piactérre való felkerülés előtt.

Kulcsszavak: Rejoy, tablet
Tovább

A BOOX Note Air2 Plus táblagéppel egyszerűbb a munka

2023. szeptember 3. -

A BOOX Note Air2 Plus egy tökéletes digitális jegyzetkészítő eszköz, amely E Ink monokróm kijelzővel rendelkezik. Elegáns kialakításával és fejlett funkcióival zökkenőmentes és papírszerű jegyzetelési élményt kínál. A rendszerezett jegyzetek készítése segít az információk jobb megőrzésében és felidézésében, így értékes időt takaríthatsz meg, hiszen szükség esetén bármikor elérheted egyetlen eszközről.

Tovább